wie ben ik

 

Mijn naam is Shirley van Osch. Sinds 1998 ben ik gediplomeerd Sportinstructeur en sinds 2005 Fysiotherapeute. Het helpen van mensen, variatie in aandoeningen en de ontwikkelingen in de behandelmogelijkheden zorgen ervoor dat ik nog steeds erg veel plezier heb in mijn beroep. Door de jaren heen heb ik diverse cursussen/ vervolgopleidingen gevolgd o.a. Oedeemfysiotherapie Vodder , Echografie, Dry Needling (Domburg) enz.

In de fysiotherapie is de schouder mijn favoriete gewricht. Het is een gecompliceerd gewricht waarbij alleen effect optreedt als er op diverse gebieden tegelijk aan wordt gewerkt. Bij deze fysieke klachten wil je kijken; wat is de oorzaak? Hoe kan ik het verhelpen/ behandelen en hoe kun je het voorkomen/ behandelresultaat behouden?

Naast de fysieke behandelingen worden de mentale factoren ook meegenomen. Want in deze hectische maatschappij wordt er steeds meer druk op ons gelegd waardoor sommigen het gevoel hebben de controle te verliezen. Daarentegen kunnen we wel degelijk de regie over ons eigen dagelijks handelen nemen. U moet lekker in uw vel zitten om uw klachten te kunnen overwinnen. Dit gegeven is een leidraad in mijn aanpak.

Gedurende de behandelingen probeer ik u zoveel mogelijk inzicht te geven over de klachten middels biofeedback apparatuur. Want als u de klachten begrijpt kunt u ze eerder signaleren en er dan beter naar handelen zodat ze in de toekomst voorkomen worden. Om klachtenvrij te blijven is een optimale conditie nodig.

Wilt u ook het hele plaatje? Ik nodig u van harte uit contact met me op te nemen voor een afspraak.