Over Shivofit

Ons team staat dagelijks voor u klaar om u te begeleiden in uw herstel!

SHIVOfit is opgericht door fysiotherapeut Shirley van Osch. Haar viel iets op: dat mensen vaak, nadat hun behandeling klaar was, terugkwamen met dezelfde klachten. Door haar achtergrond als sportinstructeur wilde ze meer het accent gaan leggen op het verminderen van het terugkeren van de klachten.

Op 1 december 2015 begon Shirley met het geven van sportlessen in verzorgingstehuizen en op 25 november 2017 opende ze haar praktijk in Lieshout. Patiënten met chronische klachten hebben veel baat met deze benadering en op 1 januari 2021 werd een tweede locatie in Mariahout geopend.

Er zijn tien medewerkers werkzaam in de praktijk. Zij houden zich bezig met onder meer fysiotherapie, manuele therapie, oefentherapie, personal training en ondersteunende taken.

Wij vinden laagdrempelige zorg en persoonlijke aandacht erg belangrijk. We voelen ons betrokken bij ieder persoon. Onze fysiotherapeuten maken samen met u een persoonlijk behandelplan en begeleiden u tot het doel is bereikt. De behandeling wordt niet alleen fysiek toegepast; u kunt ook gebruikmaken van ons online persoonlijk oefenprogramma waardoor we u ook op afstand kunnen begeleiden.

Wij richten ons niet alleen op ‘patiënten’. Wie streeft naar een betere fitheid en gezondheid, en daarbij persoonlijke en deskundige begeleiding wil, is bij SHIVOfit aan het juiste adres. Naast fysiotherapie besteden we aandacht aan preventieve en ondersteunende personal training.

Onze kernwoorden: kleinschalig, deskundig, persoonlijk.

De praktijk is aangesloten bij de beroepsgroep KNGF, Schoudernetwerk Noord-Brabant en het landelijk netwerk Chronisch ZorgNet.

Op deze site vindt u algemene informatie.

Voor meer specifieke informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Maak direct een afspraak