Fysiotherapie

Wat is fysiotherapie?

De fysiotherapeut is de expert op het gebied van bewegen. Fysiotherapie houdt zich bezig met het behandelen van klachten rondom het bewegen. Hierbij kunt u denken aan gewrichten, spieren en botten. Maar ook als aanvulling op chronische ziekten om het bewegen te verbeteren of juist te behouden.

Wanneer fysiotherapie?
Je kan voor informatie, advies of behandeling terecht bij een fysiotherapeut als je pijnklachten of blessures hebt bijvoorbeeld in armen, benen, schouders of rug. Of als je vanwege een (Chronische) aandoening medische begeleiding nodig hebt bij beweegzorg. En als u na een operatie of ongeval moet revalideren of juist voor een operatie conditie moet opbouwen.

Fysiotherapie bij Shivofit
Wij vinden laagdrempelige zorg en persoonlijke aandacht erg belangrijk. We voelen ons betrokken bij ieder persoon. Tijdens het eerste bezoek zal de therapeut gerichte vragen stellen en een lichamelijk onderzoek doen. Aan de hand van de resultaten van de testuitslagen stelt de fysiotherapeut een persoonlijk behandelplan op. Het behandelplan wordt altijd in overleg met u gemaakt. Hierin wordt verwerkt wat de klachten zijn, hoe u ze kan voorkomen en hoe u de invloed van uw beperkingen kunt verminderen.

De fysiotherapie kan worden gegeven op de praktijk of bij u aan huis (indien de arts dat noodzakelijk acht). De behandeling wordt niet alleen fysiek toegepast, u kunt ook gebruik maken van ons online persoonlijk oefenprogramma waardoor we u ook verder op afstand kunnen begeleiden. Dit doen wij middels MijnZorgApp. Hierin worden instructievideo’s en oefeningen online met u gedeeld.

Bij SHIVOfit kunt u snel terecht. Voor het maken van een afspraak is er geen verwijzing nodig.

Hiernaast zijn wij ook werkzaam op Ouderenlandgoed Grootenhout. Zij bieden zorg aan ouderen met dementie die een dag en/of woonverblijf zoeken, met diverse vestigingen rondom Laarbeek. Kwaliteit van leven, behoud van zelfredzaamheid en mobiliteit zijn voor ons beiden belangrijke standpunten.

Evelien Panhuijzen

Fysiotherapeut

Maak een afspraak

Maak direct een afspraak